Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Ivedi çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Yangın bapları, yangın emniyetliği bağırsakin eleştiri öneme malik olan strüktürel unsurlardır. Ivedili durumlarda emin bir kaçış uydurmak amacıyla tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları çoklukla yangın dayanımı yüksek malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Olası bir felaketle içinlaşıldığında binada bulunan insanların hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi bâtınin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu tip sayesinde kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı salık ederiz. 

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri sebebiyle baplar hüsran görmez.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapısının) zemin amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide gestaltlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki duman, yangın, gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu zararlı koşulların başka katlara intikalini mâni olmak yahut olanaklı olduğu derece geciktirmektir.

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın kapısı yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını bina etmek binaların yangından korunması derunin elzemdir.

ürkü pas sebebiyle sineerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı tamam iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde evgin çıkış gestaltlabilir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Antraktç park yeri bulunamadığı derunin 500 metre dalında kapıyla Beyaz zehirıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu hileınteriyle hakeden Fena Bey ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page